Anbefaling

taichichuan.dk
En deltagers oplevelse af Tai Chi Chuan klassen:

Mit navn er Kristian og jeg har den store fornøjelse at være en del af et Tai Chi hold, som modtager undervisning af Arnkjell. Arnkjells livslange erfaring med Tai Chi og kampsport betyder at jeg altid oplever en meget nærværende og intens undervisning, og jeg har endnu ikke oplevet to ens træningsdage hvilket er helt fantastisk. Jeg har dyrket elitehåndbold i ca. 12 sæsoner, og har pga. dette ikke en nogen særlig fleksibel krop. Efter kun at have dyrket Tai Chi i et halvt år, føler jeg mig revitaliseret, smidigere end jeg nogensinde har været i mit liv, og især mine ben bliver stærkere for hver eneste dag der går. Det er den smarteste og mest interessante måde jeg nogensinde har prøvet at træne på, og jeg anbefaler det til alle jeg kan komme i nærheden af. Her er i sandhed noget som man kan træne hver dag, og blive bedre  til hver dag, uden at blive slidt men tværtimod få oplevelsen af at få mere energi i sin hverdag.

 

Mvh

Fysioterapeut

Kristian Brogaard Jepsen