Tai Chi Chuan Sommerlejr

Tid til fordybelse

Det er en glæde, at byde velkommen, til Nordisk Tai Chi Chuan Forenings 30. internationale sommerlejr.

Dette er et arrangement for de der vil gøre noget særligt ud af deres Tai Chi Chuan træning og give sig selv tid til at komme i dybden med sig selv. Deltagerne skal være indstillet på en seriøs træningslejr, med træningen som prioritet. At træne Tai Chi Chuan mange mennesker sammen, mange timer om dagen, mange dage i træk, giver en anden dybde end den daglige træning. Du vil få tid til fordybelse.

Vi træner på Isøre, ved Rørvig. Det er der Kattegat møder Isefjorden. Området er fredet.

Når man træner, sammen med andre, i så smukke omgivelser, er det vanskeligt, at forblive uberørt af den skønhed og harmoni der findes på stedet! Det er samme sted, som vi trænede i 2014 og 2015. Stedet vi træner og bor, ligger i et fredet område med blandet skov, lige ned til vandet -der er omkring 100 meter. Der er ny renoveret og lækkert overalt. Græsplænen vi træner på, er omkranset af træer, så der er en fantastisk blanding af sol og skygge.

Deltagerne skal kunne følge den langsomme form.

Træningen tilrettelægges efter deltagernes behov.

De der træner med sabel, stokke, lanse eller sværd, kan med fordel medbringe disse.

Der er et naturligt og utvungent socialt samvær.

Der er både vegetarisk og ikke vegetarisk mad – Hvis du har særlige behov, allergi eller lignende, så skriv en e-mail, så vil der blive taget hensyn til dine behov.

Der vil som tidligere år være en arbejdsfordeling med borddækning, rengøring mm.

Tilmelding: du kan betale kontant eller via netbank: Ved tilmelding før 1. juni 2017 er prisen: D kr. 5500 Nok. 6400 Euro 750 Der kan forekomme prisændringer, de vil blive slået op på hjemmesiderne: www.taichichuan.dk og www.taichichuan.no

Ved tilmelding efter 1. juni 2017 er prisen: D kr. 6300 Nok. 7300 Euro 850

Danmark: Nordea Reg.nr. 2114 Konto nr. 5 909 313 483

Norge: Nordea. 6005.07.51638

Husk at angive navn og ordet ”sommerlejr 2017” hvis du betaler via netbank. Samt t shirt størrelse.

Ved tilmelding forstås den dag tilmeldingen er modtaget.

Husk at oplyse T shirt størrelse ved tilmelding!

Flere informationer på www.taichichan.dk og www.taichichuan.no

Telefon: +45 26 28 29 51

Medbring: træningstøj, lagen, pudebetræk, læsestof, gode sko, solcreme – hvis alle tager regntøj med, skinner solen hele tiden! Der findes dyner og puder på stedet.

Pris: Ved tilmelding før 1. juni 2017 er prisen: D kr. 5500 Nok. 6400 Euro 750. Ved tilmelding efter 1. juni 2017 er prisen: D kr. 6300 Nok. 7300 Euro 850  Der kan forekomme prisændringer.

Transport: Der er folk der følges til ”Isøre” fra både København og Oslo. Det er relativt enkelt at komme til Isøre fra København. Se: www.rejseplanen.dk  Du kan evt. skrive på facebook at du gerne vil have nogen at rejse sammen med.

Stedet: Sommerlejren afholdes i år på ”Isøre” ved Rørvig. Det er hvor Kattegat møde Isefjorden.  Lige overfor mit ny hus. Jeg kan se over på trænings stedet, det giver mig en hel del inspiration til træningen

Stedet ligger i et fredet område, udsigten over Isefjorden er fantastisk!  Vi træner fortrinsvis udendørs.

Jeg glæder mig!

Arnkjell Joleik
Nordisk Tai Chi Chuan Forening