Tai Chi Chuan Sommerlejr

Tid til fordybelse

Det er en glæde, at byde velkommen, til Nordisk Tai Chi Chuan Forenings 32. internationale sommerlejr.

På Tai Chi Chuan Sommerlejr har du har en hel uge til at finde balance og harmoni med dig selv, med andre menneske og med universet.

Du er sammen med mange mennesker som samles et hus (tidligere Drejø Badehotel) lige ved vandet, hvor vi kan gå i dybden med Tai Chi Chuan og meditation.

Udenfor træningen kan du være sammen med andre deltagere, eller trække dig tilbage og være stille for dig selv, hvis det er det du har lyst til.

Fokus er på Tai Chi Chuan træning på internationalt topniveau, hvor træningen er tilpasset netop denne gruppes behov. Tai Chi Chuan er meditation i bevægelse.

Du lærer også stående og siddende meditation. Forestil dig at du mediterer hver dag. Forestil dig hvordan du har det når du træner Tai Chi Chuan og mediterer- både stående og siddende- mange timer hver dag.

Der er ingen praktiske problemer, træningen er i top, maden står på bordet tre gange om dagen. Alt fungerer uden at du skal gøre noget (særligt)

Der er udsigt over vandet. Der er 100 meter til at du kan bade.

Der er gode forhold til at træne, både ude og inde.

Forestil dig at du er glad hele vejen i gennem.

Der vil som tidligere år være en arbejdsfordeling med borddækning, rengøring mm.

Tilmelding: du kan betale kontant eller via netbank:

Ved tilmelding før 15 juni 2019 er prisen: Dkk. 5600 Nok. 6830 Euro 755 Der kan forekomme prisændringer, de vil blive slået op på hjemmesiden:www.taichichuan.dk

Ved tilmelding efter 15. juni 2019 er prisen: Danske kroner 6100 – Norske Kroner 7330 – Euro 825

Husk at angive navn og ordet ”sommerlejr 2019” hvis du betaler via netbank. Samt t shirt størrelse.

Ved tilmelding forstås den dag betalingen er modtaget.

Danmark: Nordea Reg.nr. 2114 Konto nr. 5 909 313 483

Norge: Nordea. 6005.07.51638

Flere informationer på www.taichichuan.dk

Telefon: +45 26 28 29 51

Medbring: træningstøj, lagen, pudebetræk, læsestof, gode sko, solcreme – hvis alle tager regntøj med, skinner solen hele tiden! Der findes dyner og puder på stedet.

Transport: Der er folk der følges til Drejø fra både København og Oslo.Du skal først til Svendborg, så med den lille færge Se: Færgekontoret i Svendborg kan træffes på telefon 62 23 30 85 ml. 08:00 – 12:00 eller via hjemmesiden: www.svendborg-havn.dk  Transport til Svendborg :www.flixbus.dk eller   www.rejseplanen.dk  Du kan evt. skrive på facebook at du gerne vil have nogen at rejse sammen med.

Stedet: Sommerlejren afholdes i år på øen Drejø i det sydfynske ø-hav. Fra Svendborg er der en god times sejlads med færgen ”Højestene”  på Drejø syd for Svendborg.

Adressen: Det er det tidligere Drejø Badehotel, der er lavet om til feriekoloni
Feriekolonien Drejø, Drejø Brovej 11, Drejø, 5700 Svendborg.

Jeg glæder mig!

Arnkjell Joleik
Nordisk Tai Chi Chuan Forening